Subjekt reder ut snårskogen
 

Ibland ser man inte skogen för alla träd.

Ofta är skogen en kreativ plats där våra sinnen öppnas.

Ibland leder våra frågor dig in i de djupa skogarna; för det är i skogen vi hittar oss själva.

 
Coaching Hur går det till? Coacher Prisexempel Metoder & Verktyg Insikter

Article Kontakta Oss
Mail, Telefon och Direkt...

 

Alla behöver en startpunkt, ett ramverk eller en referenspunkt.

På orienteringskartan, som finns på alla stora varuhus, så står det med stora bokstäver ”DU ÄR HÄR!”.

Även varje person som försöker finna ut vad de själva vill göra behöver en orienteringskarta. Alla vill bli bättre. Alla vill ha fler svar. Men väldigt få, i snudd på inga, vill veta var de är.

Coachingen handlar, initialt, om att ta fram denna startpunkt. Det handlar om att tala om ”VAR DU ÄR!”. Det tar sedan fram vart du vill gå och vilka steg du behöver för att nå dit.

Coachingen bygger på att du själv sitter inne med svaren på vad du själv vill göra i alla situationer. Du vet själv vad som är ”DINA MÅL!”.

Coachen hjälper dig att hitta dessa. En coach ställer frågor som skapar medvetenhet och förtydligar dina mål. Coachingen får dig att gå från ord till handling. Du får stöd i att ta fram en karta över; ”HUR DU NÅR MÅLET!”.

Det bästa kommer ändå sist; Du är aldrig ensam om resan. Coachen är din partner och ser till att peppa dig till ”DITT MÅL!”. Via uppföljning och feedback ser ni båda till att ”DU KOMMER I MÅL!”.

Det har aldrig varit enklare än nu att skaffa dig en egen coach. Lyft luren, eller skicka ett email, så kommer du upp på spåret direkt.

Du har bara tid att förlora på att inte ringa!